niedziela, 21 listopada 2010

Szneki

Upiekłam dzisiaj szneki wg tego przepisu. Pyszne są. Ale zdecydowanie za mało cukru i cynamonu dałam. Zrobiłam z mąką pszenną bułkową, nie chlebową.

[foto by Ibisek]
[foto by Ibisek] 

4 komentarze:

  1. Nawet nie wiedziałam ,że te bułeczki tak się nazywają. Znam je pod nazwą "ślimaki z zamorskiej krainy, przepis znalazłam w miesięczniku Kuchnia.
    Pięknie Ci wyrosły;-)No i świetny pomysł z założeniem bloga kulinarnego;-)
    Pozdrawiam;-)

    OdpowiedzUsuń
  2. śliczne apetyczne ! jak patrzę na to zdjęcie to mam ochotę zakasać rękawy i zawładnąć kuchnią ;) a wyrosły "jak na drożdżach" z dopingiem ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Dziękuję kochane :*
    Kacha - zabieraj się śmiało :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Cześć, proszę o kontakt w sprawie przycisków Listonic, e-mail: rkrzyzanski@listonic.pl
    Pozdrawiam,
    Rafał

    OdpowiedzUsuń